Assassins creed valhalla: dit moet je weten:

Assassin’s Creed Valhalla is ondertussen alweer een tijdje geleden gereleased, er komen toch nog steeds nieuwe spelers bij. Of je nou een nieuwe speler bent of iemand die het spel al vaker heeft gespeeld, je kunt alsnog benieuwd zijn naar belangrijke dingen die je moet weten over het spel. Tegenwoordig is assassin’s creed valhalla ook al verkrijgbaar op de  PS5 Daarom gaan we hieronder wat belangrijke elementen op een rijtje zetten voor jullie:

 

Assassin’s Creed Valhalla zijn unieke setting

Assassin’s Creed games staan bekend om hun locatie en setting, wat betreft de Valhalla editie heeft deze game een zeer unieke locatie. Valhalla speelt zich af in het negende-eeuwse Engeland. De regio in de game maakte in de negende-eeuw grote veranderingen door, door deze veranderingen kennen wij het nu als het moderne Verenigde Koningkrijk.

 

Assassin’s Creed Valhalla zijn nieuwe combat systeem

In Assassin’s Creed Valhalla werkt de combat anders dan normaal, in Assassin’s Creed Valhalla voelt de combat veel zwaarder aan. Wanneer je aanval doet kost het een tijdje voordat ze je tegenstander raken maar hebben een zwaardere impact. Wat ook veranderd is, je hebt nu ook dual wield in Assassin’s Creed Valhalla bij bepaalde wapens.

 

Assassin’s Creed Valhalla gratis upgraden naar next-gen

Wanneer je Assassin’s Creed Valhalla aanschaft bij Ubisoft voor de PS4, krijg je de mogelijkheid om het gratis te upgraden naar de PS5 wanneer je die bijvoorbeeld aanschaft. Op deze manier hoef je de game dus niet opnieuw te gaan kopen en zo verlies je niet je in game progressie.

 

WIl jij ook Assassins Creed Valhalla aanschaffen? kijk dan op Ubisoft Store voor de beste deals.

 


Geplaatst

in

door

Tags: