Hoe u de beste VPN-service kiest

Met internetbeveiligingstraktaties die links en rechts opduiken, is het kiezen van de beste VPN-service belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijf en uw persoonlijke gegevens niet worden gehackt of kwaadwillig op internet worden verspreid. Maar met een aantal opties om uit te kiezen, hoe selecteer je de beste VPN-service? Waar moet je op letten bij het scouten van een merk voor de VPN-services die het biedt?

In de volgende paragrafen zullen we deze geek-klinkende taak vereenvoudigen tot iets dat de gemiddelde persoon kan volgen. Het doel is om elke internetgeletterde persoon de basisprincipes van VPN-selectie te leren om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen allerlei soorten kwaadwillende aanvallen op internet.

1. Begin door te kijken naar de serverselecties die worden aangeboden. Een VPN-service is een beveiligde verbinding die uw netwerk afschermt tegen hacks. Het doet dit door al uw informatie om te leiden naar de VPN-server waar het wordt gecontroleerd op integriteit en veiligheid voordat het naar uw computer wordt verzonden. Je isoleert jezelf in wezen door alle verbindingen via VPN-serviceprovider te beperken.

Wat houd dit precies in?

Dus wat betekent dit in termen van leken? Welnu, het betekent dat u toegang moet hebben tot servers op locaties waar u een feed wilt bekijken. Beschouw dit basisvoorbeeld: stel dat u een expat in opdracht bent in Europa en u wilt Netflix-video’s blijven bekijken via een beveiligde stream; je hebt een Amerikaanse VPN-server nodig om je veilige toegang te geven tot Netflix-servers in de VS. Als u een Britse server gebruikt, kunt u Netflix-streams op geen enkele manier bekijken. Hetzelfde concept geldt voor alle andere websites die u wilt bekijken – u heeft een VPN-serviceprovider nodig die een partnerserver heeft in de landen waar uw bestemmingswebsites worden gehost.

Als je al deze overwegingen vervelend en verwarrend vindt, kun je ook een NL VPN-netwerk kiezen waarmee je anoniem op internet kunt surfen. Het is iets minder veilig, maar met minder gedoe hoeft u niet te veel na te denken over uw service.

Beperkingen

2. Een grote bepalende factor voor de prijs die u uiteindelijk betaalt voor de VPN-service is bandbreedte. Wil je bijvoorbeeld een iPad 2 VPN puur om te browsen, dan kun je een dienst selecteren met een lager bandbreedteaanbod dan wanneer je Netflix-films zou willen streamen. Voor dagelijks gebruik zou 2 GB bandbreedte voldoende moeten zijn.

Als u niet beperkt wilt worden in uw gebruik door vaste bandbreedte, zoek dan naar VPN-services met onbeperkte bandbreedte. Dit kost u meer, maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken of u op het punt staat uw VPN-abonnementslimieten te overschrijden of niet.

3. Compatibiliteit met het door u gekozen apparaat is ook erg belangrijk. Nogmaals, als u van plan bent iPad 2 VPN-services te gebruiken, zorg er dan voor dat u expliciet om de service vraagt. De meeste mensen kiezen de goedkoopste service die beschikbaar is om later te beseffen dat het VPN-abonnement dat ze zojuist hebben gekocht alleen kan worden gebruikt op hun oude, onhandige desktops. Het is altijd het beste om te vragen of een aanbieding compatibel is met het apparaat van uw voorkeur, zodat u zeker weet wat u krijgt.

4. Extra. Deze komen overeen met andere functies in het aanbod die al dan niet nodig zijn. Daarom is het belangrijk om te vragen. U wilt bijvoorbeeld dat uw selectie voor de beste VPN-provider P2P-gebruik toestaat. U zou niet in een situatie willen komen waarin u beschermd bent tegen kwaadaardige internetaanvallen, maar u kunt niet de dingen doen die u op internet wilt doen omdat uw VPN-service de websites blokkeert die u wilt bezoeken. Vraag in de regel bij twijfel de aanbieder na.

Met deze tips zou u uw selectie moeten kunnen beperken tot een paar merken. Een lijst van drie tot vier potentiële VPN-serviceproviders is ideaal.

Vergelijken

Het laatste dat u hoeft te doen, is deze overwegingen bij elkaar te brengen. De beste manier om dit te doen, is door beoordelingen te lezen over uw bedrijven op de shortlist. Onthoud dat er geen manier is om alles te plannen als het gaat om VPN, dus als u over de ervaringen van andere mensen leest, kunt u informatie zoals servicebetrouwbaarheid, promoties en beveiliging rechtstreeks vanuit het perspectief van de gebruiker vinden. Deze immateriële activa zijn niet altijd zichtbaar in de aanbiedingsbrochure.

Uw beste VPN zou de steun moeten hebben van veel andere gebruikers, niet alleen van een select aantal gebruikers met zeer beperkte specificaties en vereisten. Het is ook niet altijd de duurste, niet noodzakelijk de snelste of de meest geavanceerde. Stem de door u gekozen services af op uw exacte behoeften, zodat u kunt maximaliseren wat u van het bedrijf krijgt zonder te veel te betalen.

Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat u een lijst met uw basisverwachtingen doorloopt voordat u uw lijst verder verkleint met een paar merken. Van daaruit kunt u beginnen met de meer gedetailleerde taak van het vergelijken van aanbiedingen, prijzen en specificaties totdat u de beste VPN-service hebt gevonden die precies bij uw behoeften past.


Geplaatst

in

door

Tags: