Huur een laptop voor tijdens je studies

Als student heb je niet altijd de mogelijkheid om een laptop aan te kopen. Zeker wanneer je zelf je studies moet betalen, is er niet veel budget meer over voor de aankoop van een goedwerkende laptop. Gelukkig zijn er mogelijkheden om een mini laptop te huren. Deze zijn lekker compact waardoor je ze eenvoudig in je rugzak kan steken.

 

 

Software inbegrepen

 

Wanneer je een mini laptop huurt, hoef je je geen zorgen te maken over de software. Deze is namelijk inbegrepen in de maandelijkse huurprijs. Je moet hier dus niet extra voor te betalen. De laptop wordt gebruiksklaar naar je opgestuurd bij de start van het abonnement.  

 

Welke kosten zijn eraan verbonden?

 

Een mini laptop met software huren kan via Studiepc.nl aan een democratische prijs van 25 euro per maand. Daarnaast moet je ook een eenmalig bedrag van 50 euro betalen als borg. Zodra je het huurcontract opzegt en de laptop terugstuurt, krijg je de borg terug indien de laptop nog in goede staat is.

 

 

Belangrijk om te weten

 

Indien je een huurcontract afsluit, ben je verplicht om de eerste zes maanden te blijven betalen. Nadien heb je de mogelijkheid om het contract maandelijks op te zeggen. Daarnaast heb je ook de optie om een extra muis en rugzak bij te bestellen. De prijs voor een muis is 9,95 euro en voor een rugzak betaal je 39,95 euro. Betaalmogelijkheden zijn Ideal, Paypal of via een overschrijving.

Als je je laptop graag ook extra verzekert, kun je bij Studiepc een extra verzekering afsluiten van 4,95 euro per maand. Hiermee ben je verzekerd tegen schade aan je laptop of diefstal.

 


Geplaatst

in

door

Tags: