Installatie Office 2019

[vc_row css=”.vc_custom_1583358255261{padding-top: 10px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

De installatie

Een installatie van Office ’19 is eenvoudig. Een kind kan de was doen. Volg onderstaande stappenplan en de installatie is binnen 5 minuten voltooid.

Wij adviseren eventuele oudere licenties te verwijderen voordat u start met de installatie.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Office 2019 Professional Plus (Windows)[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”0″][vc_tta_section title=”Stap 1: Download de software” tab_id=”1583357830315-bc54bdfe-1aa9″][vc_column_text]Tof, we gaan starten met de installatie van Microsoft Office. Klik hieronder op de link om de software te downloaden en ga door met stap 2. Zorg er nogmaals voor dat alle oude Office installaties zijn verwijderd voordat je de nieuwe software gaat installeren.

Office 2019 Pro Plus (Windows)[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Stap 2: Software openen, installeren en activeren” tab_id=”1583357830329-c786a198-a060″][vc_column_text]Zoek het bestand wat je bij stap 1 hebt gedownload. Deze kun je in de meeste gevallen vinden tussen “Mijn Downloads”. Start het installatieproces door erop te dubbelklikken.

Wacht vervolgens tot de installatie is voltooid. Hiervoor hoef je helemaal niets te doen. Als de installatie is voltooid zie je het volgende scherm:

Klik vervolgens op ‘Sluiten’.

Je bent er bijna! Je hebt alles geïnstalleerd en bent klaar om je software te activeren. Doe dit door een willekeurige Office applicatie te openen, zoals bijvoorbeeld Word. Hier heb je de mogelijkheid om de code in te voeren.

Nadat je de code hebt ingevuld heb je de activatie succesvol doorlopen en kun je aan de slag![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Stap 3: Hulp nodig?” tab_id=”1585936227642-24fa3530-8d01″][vc_column_text]Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er zich onverhoopt problemen voordoen bij de installatie van uw Office-pakket. Wil bijvoorbeeld de activatie niet lukken? Dan bestaat de kans dat de Activering Wizard wordt geopend. Doorloop in dat geval de stappen om de activering te voltooien.

Kijk ook eens naar de Hulp-pagina’s van Microsoft:

De installatie en activering uitgelegd door Microsoft zelf
Problemen bij het installeren van Office
Problemen bij het activeren van Office

Kom je er na het lezen van bovenstaande tips and tricks tóch nog niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Maar je hebt ook recht op ondersteuning vanuit Microsoft zelf. Zij kunnen je vaak sneller en beter helpen met al je vragen. Klik hieronder op de link om contact op te nemen met Microsoft:

Microsoft ondersteuning

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]