Onmisbare software voor digitale bezoekersregistratie

Herinner jij je nog de ouderwetse, papieren bezoekersregistratie bij de tandarts, een concertbezoek of vlucht? Dát is inmiddels verleden tijd, want met de digitale receptie software van DigiReceptie realiseer jij in een handomdraai een digitale receptie. Niet alleen is dit een efficiënte oplossing voor de papieren, onhygiënische bezoekersregistratie, maar het biedt jouw klanten ook een klantgerichte eerste indruk. Ben jij benieuwd wat DigiReceptie precies inhoudt en kan jij nu al niet wachten om de software bezoekersregistratie in gebruik te nemen? Lees dan snel verder en kom erachter wat DigiReceptie voor jouw onderneming kan betekenen!

Contactloze maar persoonlijke bezoekersregistratie

De software van DigiReceptie maakt het mogelijk om jouw receptionisten te ontlasten door een groot deel van hun taken over te dragen aan het bezoekersregistratiesysteem. Wanneer de klant bijvoorbeeld online een kaartje voor een concert koopt, zal hij of zij direct gevraagd worden om zijn of haar gegevens in te vullen. Vervolgens ontvangt de klant een boekingsbevestiging in de huisstijl van jouw organisatie, wat mogelijk is doordat deze bevestiging of uitnodiging geheel naar eigen wens vormgegeven kan worden. Zo kan jij zelf bepalen welke tekst er in de uitnodiging moet komen en is het optioneel om een routebeschrijving naar de concertzaal bij te voegen. Op die manier wordt de uitnodiging voor het concert persoonlijk, maar verloopt het bestel- en uitnodigingsproces contactloos en efficiënt.

Aan de slag!

Klinkt de digitale oplossing voor bezoekersregistratie als muziek in jouw oren? Aarzel dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie om te achterhalen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Meerdere vliegmaatschappijen, verzorgingstehuizen en andere bedrijven zijn jou al voorgegaan in het digitaliseren van de bezoekersregistratie en werken inmiddels met eenvoudig in gebruik te nemen QR-codes. Heb je nog vragen? Onze medewerkers beantwoorden ze graag en denken met je mee in de mogelijkheden.

 


Geplaatst

in

door

Tags: