Programmeur gezocht? Kojac schiet te hulp!

Het afgelopen jaar zijn veel organisaties overgestapt op digitale communicatieprogramma’s, online klantcontact en webwinkels ter vervanging van fysiek sociaal contact met collega’s en afnemers. Desondanks lopen heel wat processen nog niet op rolletjes. Zo gaat er nog geregeld iets mis in het bestelproces, wanneer klanten via de webshop jouw product bestellen, of lukt het maar niet om een bepaalde pagina te bekijken. Jij zit met je handen in het haar, want waar zou het toch aan kunnen liggen? Helaas ben je geen technisch expert en is het bovendien momenteel erg moeilijk om in contact te komen met professionele programmeurs. Dan stuit je op de website van Kojac, waardoor het programmeur inhuren binnen handbereik ligt.

Hoe brengen we student developers met jou in contact?

Kojac brengt vraag naar en aanbod van student programmeurs samen. Veel organisaties hebben hulp nodig bij het optimaliseren van de website of webshop, maar beschikken niet over de juiste kennis en expertise om deze technische problemen op te lossen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er tekortkomingen zijn voor wat betreft de lay-out van de website (front-end), maar kan het ook voorkomen dat het technische verhaal achter een website of webshop verbeterd moet worden (back-end). Kojac biedt daarom programmeurs die gespecialiseerd zijn in diverse programmeertalen, zoals een python developer of javascript programmeur. Afhankelijk van uw voorkeur en website zullen wij u daarom in contact brengen met een geschikte student programmeur.

Schakel onze hulp in!

Komt de hulp van een student programmeur als geroepen? Aarzel dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van Kojac, zodat wij samen met u kunnen bepalen hoe wij u zo gericht mogelijk kunnen helpen. Zo kan het zijn dat u verwacht had dat het probleem zich op het gebied van front-end bevindt, terwijl het in werkelijkheid te maken heeft met back-end. Wij denken daarom graag met u mee en zullen u adviseren in de mogelijkheden.


Geplaatst

in

door

Tags: