Vanderendegroup.nl, de website van Van der Ende Group

De website Vanderendegroup.nl maakt het mogelijk om alle informatie te achterhalen waar je naar op zoek bent met betrekking tot de Van der Ende Group. Voor heel wat partijen geldt dat ze geïnteresseerd zijn in de diensten evenals de producten die worden aangeboden door dit bedrijf. Geldt dat eveneens voor jou en wil je graag niets over het hoofd zien? Dan zal je direct tot de vaststelling komen dat alle informatie waar je naar op zoek bent op de website is terug te vinden. Een bezoek brengen aan deze website is dus alvast met zekerheid een aanrader. 

Welke informatie krijg je op Vanderendegroup.nl?

De informatie welke aanwezig is op de website Vanderendegroup.nl heeft duidelijk gemaakt dat dit bedrijf een absoluut Westlands familiebedrijf is. Door de jaren heen heeft dit bedrijf een werkelijk sublieme groei doorgemaakt. Deze groei heeft als gevolg gehad dat ze niet langer weg te denken is als speler op de nationale evenals op de internationale glastuinbouwmarkt. 

Binnen het productaanbod van dit bedrijf onderscheiden we bijvoorbeeld verschillende maatwerkoplossingen voor zowel klimaat- als wateruitdagingen binnen de zogenaamde high tech glastuinbouw. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het productaanbod van dit bedrijf fantastisch weet aan te sluiten op de actuele ontwikkelingen die wereldwijd plaatsvinden. 

Het spreekt voor zich dat de glastuinbouw lang niet het enige segment is van de markt waar dit bedrijf zich op richt. Zoals de website Vanderendegroup.nl duidelijk maakt geldt dit bijvoorbeeld eveneens voor de bouw- evenals aannemerij en wat bovendien tevens te denken van de industrie evenals de semioverheid.

Wanneer vond de oprichting plaats van het bedrijf? 

Informatie welke je eveneens aantreft op de website Vanderendegroup.nl heeft te maken met de oprichting van het bedrijf. Op deze manier kom je te weten dat het bedrijf opgericht werd in het jaar 1985. De oprichting gebeurde door niemand minder dan Pieter van der Ende. Het eerste wat hij deed was het herstellen evenals reviseren van waterpompen die waren bestemd voor de glastuinbouw. Dit gezegd hebbende werd het product- en dienstenaanbod al vrij snel uitgebreid met de verkoop van nieuwe pompen en aanverwante artikelen. Buiten de traditionele producten was het zo dat er ook een deel innovatieve producten aan het aanbod werden toegevoegd. Uiteindelijk heeft de aanhoudende groei ervoor gezorgd dat het bedrijf haar intrek heeft kunnen nemen in het jaar 1987 in een pand aan de Maasambacht in Maasdijk in Nederland. 

Ontdek alles over service en onderhoud

Tevens informatie die je terug kan vinden op de website van Vanderendegroup.nl heeft te maken met de service evenals het onderhoud waarvan sprake is. Het is mogelijk om 24 uur per dag en daarnaast ook 7 dagen op 7 contact op te nemen met de monteurs van dit bedrijf. Is er sprake van een storing van uw zelfaanzuigende pomp? Dan volstaat het om een telefoontje te richten naar de storingsdienst van dit bedrijf. Dit kan overigens niet alleen tijdens de dag, maar uiteraard ook tijdens de nacht. Breng je een bezoek aan onze werkplaats? Dan spreekt het voor zich dat onze collega’s je ook daar zeer graag te woord zullen staan en verder zullen helpen. 


Geplaatst

in

door

Tags: