Welke ontwikkelingen zijn er in dataintegratie?

Dataintegratie is niet meer weg te denken in de zakelijke maatschappij. Veel bedrijven zijn genoodzaakt om gebruik te maken van dataintegratie. Dataintegratie is een complex proces, waarbij gegevens en data uit verschillende bronnen samengevoegd worden. De samengevoegde data worden geanalyseerd en daarna verwerkt tot data, die bruikbaar is. Met de verwerkte data, krijgt een bedrijf beter inzicht in wat er afspeelt tussen de bedrijfsprocessen. Daarmee kan het bedrijf efficiënter en sneller keuzes nemen. Met dataintegratiesystemen, wordt de besluitvorming van een bedrijf op den duur bevorderd. Ook bespaart het slim gebruik van dataintegratie veel moeite, tijd en geld. Bedrijven die optimaal gebruik maken van dataintegratie, hebben meer kans op succes.

Waar bestaat Esri eigenlijk uit?

Esri is een groep van programma’s, tools en algoritmen. Tensing biedt Esri in verschillende pakketten aan. Zo heb je als bedrijf een breed assortiment. Bedrijven die gebruik maken van Esri, kunnen efficiënt data genereren en analyseren. De data kunnen bestaan uit demografische en geografische factoren. Denk bijvoorbeeld aan bevolkingssamenstelling, kenmerken van een wijk, criminaliteitscijfers en meer. Verschillende soorten gegevens kunnen geanalyseerd worden, doordat Esri uit vele tools en algoritmen bestaat. Een veelgebruikte tool van Esri, is de ArcGIS. ArcGIS van Esri, kan data realtime analyseren, verwerken, sorteren en weergeven. De weergegeven data kunnen netjes gepresenteerd worden in diagrammen, grafieken, spreadsheets of kaarten. Zo heb je in een oogopslag overzicht over de data van je bedrijf.

Dataverwerking was nooit eerder zo eenvoudig

FME Desktop is een programma die gebruikt wordt om data te vertalen. Data die vertaald worden, kunnen getransformeerd worden. Zo kun je de gegevens uitlezen en gebruiken bij het nemen van besluiten. FME Desktop maakt het mogelijk om data te verwerken volgens de wensen van het bedrijf. Dat komt doordat de technologie van FME Desktop, meerdere vormen van data ondersteunen. FME Desktop is zo ontworpen dat het programma jou helpt met het opsporen van dataproblemen. Zo krijg je als medewerker of ondernemer, snel te zien waar er problemen zijn. Dit zorgt ervoor dat de workflow van het bedrijf efficiënter wordt. FME Desktop garandeert datastromen van een hoge kwaliteit. Ook kan FME Desktop cloud overgezet worden, waardoor data gewaarborgd wordt.

 

 


Geplaatst

in

door

Tags: